Manager rasar mot McGregor: “Han förolämpar 1,5 miljarder muslimer”

Conor McGregor. Foto: Andrius Petrucenia
  • Torsdag 4 apr 2019 2019-04-04
E-post

IRLAND Den irländske MMA-stjärnan Conor McGregor förlorade den efterlängtade fighten mot dagestaniern Khabib Nurmagomedov i oktober. Men på sociala medier fortsätter han att svinga vilt – och nu anklagas han för rasism.

Det var på Twitter som McGregor enligt Sportbladet gick till ”rasistattack” mot muslimen Nurmagomedov och hans fru. Irländaren lade upp en bild från parets bröllop med kommentaren: ”Din fru är en handduk kompis.” Han syftade då på att fru Nurmagomedov bar en heltäckande slöja.

Dagestanierns manager Ali Abdelaziz svarade med att kalla McGregor en ”våldtäktsman” och ”bitch”, och menar att han med sin kommentar förolämpar 1,5 miljarder muslimer.

McGregor raderade senare inlägget och har lagt upp ett nytt med ett betydligt mer försonande budskap. ”Jag vill fortsätta framåt, med mina fans av alla trosuppfattningar och bakgrunder”, skriver han bland annat.

Läs även: Döms för att ha pedofildrevat mot exmaken – Elaine Eksvärd och Nyheter24 hjälpte till

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag