Mattvätt i Stockholm

  • Onsdag 19 maj 2021 2021-05-19
E-post 0

Mattor är mer än något vi står på, det är ett konstverk och hantverk som förgyller och definierar hemmet. En matta av hög kvalitet kan hålla i flera årtionden, men precis som med allt annat behöver de vård och omsorg för att inte slitas och gå sönder i förtid.

Professionell mattvätt i Stockholm

Om du letar efter en professionell mattvätt i Stockholm till ett bra pris, rekommenderar vi att kontakta mattvättsthlm.se . Med över 80års erfarenhet inom mattvättning, besitter dom kunskapen om vad som behövs göras för att få din matta som ny igen och erfarenheten för att kunna överstiga dina förväntningar.

På deras sajt beskriver dom deras verksamhet såhär:

”Vi bryr oss om och värderar dig kund hos oss. Utan våra tusentals nöjda kunder som under årtionden spridit ordet vidare om vår service hade vi inte varit företaget vi är idag. När du anlitar oss för mattvätt kan du räkna med att vi jobbar hårt och dedikerat med högsta möjliga servicetänk för att resultatet ska bli så bra som möjligt och att din förväntningar långt ska överstigas om vad som är möjligt när du lämnar in din matta för mattvätt i Stockholm. Varje enskild matta som kommer in till oss tas hand om på ett skonsamt och omsorgsfullt sätt, precis på samma sätt som om det vore våra egna mattor. Hos oss är dina mattor i trygga händer. Vi lägger även stor fokus på vår service till dig som kund, hela vägen från första kontakt med oss till det att vi lämnar tillbaka dina mattor till dig. Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta oss redan idag, oavsett hur dina behov ser ut.”

Just nu har dom 20% rabatt på mattvätt när du lämnar in det själv i butiken. Om du inte har möjlighet att lämna in det fysiskt, erbjuder dom kostnadsfri upphämtning och leverans inom tullarna.

Kontakta dom idag för ett prisförslag!

Länk till företaget: www.mattvättsthlm.se

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag