Missnöjd kund polisanmälde massagesalong – Blir själv anmäld för sexköp

Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 8 jan 2018 2018-01-08
E-post 437

MALMÖ Under söndagseftermiddagen den 7 januari valde en 20-årig man att besöka en massagesalong. Efter massagen accepterade mannen ett erbjudande om att få köpa sex, efteråt var mannen däremot missnöjd och valde att polisanmäla salongen när de inte gav honom pengarna tillbaka. Samtidigt valde polisen att anmäla mannen för sexköp.

En 20-årig man besökte en massagesalong i Malmö under söndagseftermiddagen den 7 januari. Vid slutet av besöket erbjöds mannen att få köpa sex. Mannen blev efteråt missnöjd med samlaget och krävde att få pengarna tillbaka, när han nekades valde han att polisanmäla massagesalongen, det uppger Sydsvenskan.

Det hela utspelade sig på en massagesalong i centrala Malmö. 20-åringen uppger att efter massagen blev han erbjuden att köpa sex.

Mannen och massagesalongen kom överens om pris och samlaget ägde rum. Efter handlingen var däremot mannen inte nöjd. 20-åringen krävde att få pengarna tillbaka men salongen nekade honom ”återköp”. Mannen ringde då polisen och anmälde den namngivna salongen. Samtidigt fick polisen tillgång till mannens identitetsuppgifter.

Samtalet har lett till att två separata polisanmälningar har upprättats. Mannens anmälan mot salongen rubriceras som bedrägeri. Samtidigt valde polisen att anmäla 20-åringen för brott mot sexköpslagen eftersom det är olagligt att köpa sex.

Under måndagen den 8 januari har ännu inga utredningsåtgärder vidtagits.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag