Misstänkt mord på asylboende

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 23 sep 2019 2019-09-23
E-post 262

ÖRNSKÖLDSVIK En man misstänks ha mördats på ett asylboende i Mellansel i Örnsköldsviks kommun under natten till måndagen. En man är gripen misstänkt för dådet.

Det var vid tretiden på natten som polisen kallades till asylboendet i Mellansel.

– Jag tror det kom in som ett bråk, att det hade pågått något bråk där. Det var en person som ringde, säger Maria Linné, RLC-kommunikatör på polisen.

När polisen kom till boendet anträffades en man som var avliden. Enligt Maria Linné är det inte fastställt hur mannen dog, men omständigheterna pekade på att han bragts om livet. Ärendet rubriceras därför som mord.

På plats grep polisen en man som nu sitter misstänkt för gärningen. Enligt Maria Linné har man ännu inte kunnat fastställa vare sig den dödes eller den misstänktes identitet och vad de hade för relation.

Polisen kommer nu att försöka säkra spår på platsen och hålla förhör med människor som kan ha information att lämna om händelsen.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag. De flesta av våra artiklar är idag öppna för alla att läsa, utan kostnad.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag