Misstänkt överfallsvåldtäkt i Järfälla

Genrebild.
  • Måndag 12 aug 2019 2019-08-12
E-post 0

JÄRFÄLLA En kvinna har anmält att hon under natten till måndagen blev överfallen och våldtagen i området Kallhäll i Järfälla nordväst om Stockholm.

Klockan var 00.39 när larmet kom in till polisen. Enligt kvinnan, som uppges vara i 45-50-årsåldern, hade hon då precis blivit överfallen och våldtagen av en för henne okänd man. Brottet ska ha inträffat utomhus.

Polisen har sökt av området med bland annat hund och gjort en teknisk undersökning på brottsplatsen. Kvinnan fördes till sjukhus för undersökning.

Enligt polisens presstalesperson Per Fahlström fanns det ännu ingen misstänkt eller gripen för brottet på måndagsförmiddagen. Om kvinnan har gett något signalement på gärningsmannen i förhör känner han inte till.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag