Misstänkte Brommablottaren anhållen: ”Smal, iklädd gråa mjukisar”

Bromma väster om Stockholm Foto: Google Maps
  • Lördag 3 apr 2021 2021-04-03
E-post 63

STOCKHOLM På påskafton rapporterade polisen att den misstänkte Brommablottaren anhållits. Han har vid minst tre tillfällen visat sitt könsorgan för unga flickor i trakterna kring Bromma i Stockholm. Den senaste blottningen skedde i fredags. – En man har blottat sig. Gärningsmannen ska därefter ha cyklat därifrån, säger Sylvia Oldin, vakthavande befäl, till Aftonbladet.

Det första larmet om att en blottare härjade kom på skärtorsdagen uppger Aftonbladet. Då ska en man ha blottat sig för en flicka i ett bostadsområde i Bromma i västra Stockholm. Blottaren beskrivs som lång, smal, iklädd gråa mjukisar, mörk jacka och mörkt munskydd.

På fredagseftermiddagen kom ett larm om att en annan flicka blivit utsatt för en blottning i samma bostadsområde. Senare på fredagskvällen skedde ytterligare en ny blottning. Vid alla tillfällen var signalementet på blottaren detsamma.

Under eftermiddagen på påskafton meddelade polisen att man anhållit en misstänkt man för de tre blottningarna.

Han är misstänkt för sedlighetsbrott.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag