Mordförsök i Rinkeby – ung man stickskadad

Foto: Caesar/CC BY-SA 2.5
  • Fredag 25 Dec 2020 2020-12-25
E-post 108

RINKEBY En ung man fördes till sjukhus med stickskador efter att ha blivit misshandlad vid Rinkebys tunnelbanestation under julaftonskvällen, rapporterar Aftonbladet.

En ung man fördes till sjukhus efter att ha blivit misshandlad vid Rinkebys tunnelbanestation på julaftonskvällen, rapporterar Aftonbladet. Mannen var stickskadad och fick föras till sjukhus med ambulans.

– Han var talbar men fördes med ambulans till sjukhus, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Larmet inkom till polisen kring klockan sju på kvällen och cirka två timmar senare kunde en man i 20-årsåldern gripas misstänkt för försök till mord.

När Nyheter Idag når Carina Skagerlind, presstalesperson hos polisen i region Stockholm, kan hon inte svara på hur läget är med den stickskadade mannen eller om polisen har påträffat något vapen hos den misstänkte.

Läs även: Anställd vid Medborgarskolan döms för omfattande bedrägerier

Läs även: Fira julen med halm!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag