Nobbas av kvinna – då går yxmannen bärsärkagång på McDonalds

Bild: Faksimil Twitter
  • Söndag 18 sep 2022 2022-09-18
E-post 99

Att få nobben när man försöker stöta på en kvinna gör många män besvikna. Den 31-årige Michael Palacios tog det till nästa nivå när han på natten till fredagen började svinga med en yxa på en McDonalds-restaurang i New York.

Matbudet Ruben G – som befann sig på restaurangen på Manhattan – berättar för New York Post att Palacios flippade ur efter att en ung kvinna nobbade hans raggningsförsök.

Enligt matbudet försökte den berusade yxmannen bland annat få hennes nummer och fråga var hon kom ifrån, men utan någon större framgång.

– Hon ville inte prata med honom. Han fortsatte stöta på henne, det var då killarna hon var med steg fram och de började bråka, säger vittnet till tidningen.

Efterföljande bråk fångades på film av andra restaurangbesökare, där ett gäng unga män motar en ensam Palacios som börjar använda nävarna. Bråket eskalerar sedan ytterligare när Palacios tar fram en yxa ur sin ryggsäck och går bärsärkagång i restaurangen.

Efter de kaosartade scenerna lämnade Palacios restaurangen på cykel men kunde kort därefter arresteras av polisen. Han står nu anklagad för tre fall av olaga hot och två fall av olaga vapeninnehav.

New York Post skriver att när de fick tag på Palacios avböjde han först att kommentera händelsen men började sedan skryta om alla visningar som klippet med honom har fått i sociala medier, där han kallas för ”yxmannen”.

Läs även: Leksakstjuv flyr butiken – knockar 77-årig dam

Läs även: Knivrånare ville hjälpa Ukraina – övermannades av kroggäster

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag