Peterson i topp – pikar Wallström

Jordan B. Peterson. Foto: Gage Skidmore
  • Tisdag 13 Nov 2018 2018-11-13
E-post 434

STOCKHOLM Under Jordan B Petersons mycket omskrivna Sverigebesök debatterade den kanadensiska professorn och författaren Annie Lööf och angreps av Margot Wallström.

Det gav avtryck i Petersons försäljningssiffror – nu har hans bok gått upp i topp på Adlibris försäljningslista. Något som uppmärksammades av Peterson själv med en pik till den svenske utrikesministern. ”12 livsregler krälade ut från under en sten i Sverige upp till förstaplats i bokförsäljning” twittrade Peterson.

Peterson har tidigare kommenterat utrikesministerns påhopp i en intervju i Expressen, där han bland annat föreslog att ”någon i hennes position, med den auktoriteten och det anseendet, är något mer försiktig med att så lättsinnigt förolämpa människor som hon inte vet något om.”

I skrivande stund har Alex Schulmans nya bok ”Bränn alla mina brev” tagit över förstaplatsen på Adlibris försäljningslista.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag