Skönhetsklinik i Stockholm

  • Måndag 24 maj 2021 2021-05-24
E-post
Doctor_K är en estetisk klinik som specialiserar sig inom injektioner och ansiktslyft utan kniv för att uppnå ett så naturligt resultat som det bara går. Alla ingrepp utgår ifrån varje enskild individ och utgångsläge och tillsammans så skräddarsyr Doctor_K och patient utifrån önskemål och behov.
Med Doctor_K är du i trygga händer i allt som innefattar laser, ansiktslyft, injektioner och injektionsbehandlingar eller ansiktsbehandlingar. Ett självklart val för alla de som vill göra en behandling inom exempelvis botox eller fillers, tryggt och prisvärt och med ett resultat av högsta kvalité. Doctor_K är med från konsultation och följer självklart de nya lagar och regler som finns bakom estetiska injektionsbehandlingar hela vägen till efterkonsultation där man följer upp med tankar kring ingreppet. Efterkonsultationen är även den till för patientens bästa för att kunna följa upp efter ingreppet och se att allt har gått precis som det ska även under läkningsprocess och liknande.
Om du föredrar en digital konsultation så erbjuds även detta. Allt för att behandlingar ska ske på patientens villkor. All personal har gedigen erfarenhet och är utbildad och certifierade. Därför blir Doctor_K det självklara valet när du letar efter en skönhetsklinik som utför skönhetsbehandlingar i toppklass. Vare sig du är ute efter en traditionell ansiktsbehandling eller en mer avancerad sådan så bemöts du alltid med högklassig service och med största engagemang.

 

Dessutom håller Doctor_K utbildning inom sina områden som går under namnet Doctor_K academy. Kurserna håller hög standard och har fina recensioner av kursdeltagarna. Utbildning och behandling sker i de välomtalade lokalerna mitt i Stockholm.
Läs mer på deras sajt: https://doctork.se/

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag