Stenkastare slog till mot polispatrull i Husby

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Onsdag 25 sep 2019 2019-09-25
E-post 3721

STOCKHOLM På tisdagskvällen gick maskerade stenkastare till attack mot en polisbil i Husby i nordvästra Stockholm. En ruta skadades och de skyldiga kom undan.

Polispatrullen såg när ett gäng maskerade personer på en gångbro kastade sten mot polisbilen så att en ruta sprack. Ingen polis skadades i samband med händelsen och det är oklart om någon satt i bilen när det skedde.

– Jag vet inte om bilen var i rullning eller om den stod still, säger polisens presstalesperson Anna Westberg.

Ärendet rubriceras som försök till grov misshandel och polisen lyckades inte gripa någon för attacken.

– Vi hade patruller i området som försökte få fatt personerna som gjorde det hela, men det har inte kunnat gå att knyta någon till händelsen, åtminstone inte under natten, säger Anna Westberg.

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag. De flesta av våra artiklar är idag öppna för alla att läsa, utan kostnad.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik och fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier.

Bli PLUS-medlem

Är du intresserad av ett större stöd eller att annonsera, mejla Pelle Zackrisson eller Chang Frick

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag