”Stone cold loser” Trump sågar Londons borgmästare Khan

Foto: Gage Skidmore/Wikipedia
  • Tisdag 4 jun 2019 2019-06-04
E-post 623

LONDON Sadiq Khan, borgmästare i London, har attackerat Donald Trump inför dennes besök i Storbritannien och sagt att man inte ska rulla ut någon röd matta åt Trump. På Twitter svarar Trump med att skoja med den kortvuxne Khans längd och uppmana denne att fokusera på att få kontroll på kriminaliteten i London.

USA:s president Donald Trump besöker just nu Storbritannien. Inför besöket skrev Londons muslimske borgmästare Sadiq Khan en debattartikel i The Observer där han bland annat jämförde Trump med fascister som Franco och Mussolini och kallade Trump för ett av de värsta exemplen på ett ”globalt hot”.

Khan skriver också att den brittiska premiärministern Theresa May borde göra ett uttalande om att Trumps åsikter inte är förenliga med brittiska värderingar. Sadiq Khan har även tidigare attackerat Donald Trump.

På måndagen svarade Trump på Twitter. Han kallar Sadiq Khan för en ”stone cold loser” och längdhånar den 165 centimeter korte borgmästaren.

Donald Trump gör också en referens till att våldskriminaliteten i London ökat.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag