Storbråk i Söderhamn – en man till sjukhus

Foto: Google Maps / Nyheter Idag
  • Onsdag 17 feb 2021 2021-02-17
E-post 54

SÖDERHAMN Vid tvåtiden på natten till onsdagen utbröt ett slagsmål mellan omkring tio personer i Söderhamn. Tillhyggen användes och en man fördes till sjukhus med skador på huvudet.

Flera personer ringde in till polisen om slagsmålet som utspelade sig på Oxtorgsgatan. Det ska alltså ha varit runt tio personer som slogs med tillhyggen. Polisens presstalesman Daniel Wikdahl vill inte gå in på hur de har beskrivits.

– Det är ganska många personer inblandade. Vi vet inte vad det handlar om och exakt vem som har gjort vad. Att i det läget gå in på hur enskilda personer har beskrivits är inte så himla smart, säger han.

När polisen kom fram var det ingen kvar på platsen. Polisen kontrollerade dock personer på andra platser i staden och hörde folk som vittnen.

En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus av sina kamrater. Det är oklart om den mannen har förhörts.

– Han hade blivit skadad i huvudet, men av vad eller hur svårt kan jag inte svara på. Det vet jag inte, säger Daniel Wikdahl.

Läs även: Kamelryttaren inför rätta för motorsågshot: ”Ville att det skulle bullra lite grann”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag