Stort ungdomsbråk i Helsingborg – en avliden och flera skärskadade

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Onsdag 7 mar 2018 2018-03-07
E-post 203

HELSINGBORG Flera unga män hittades av polisen med kraftiga skador efter ett misstänkt bråk i Helsingborg under kvällen den 6 mars. Flera hittades med tydliga skärskador och en man född 1999 är anhållen misstänkt för mord.

Under tisdagskvällen den 6 mars larmades polisen i Helsingborg om att en man vid Drottninghög vandrat runt tydligt skadad. Det ska en tid innan ha pågått ett bråk i området och den 20-åriga skadade mannen misstänktes varit delaktig i bråket.

Mannen fördes snabbt till sjukhus och polisen sökte igenom området efter andra som varit involverade i bråket. Fler personer påträffades i närområdet synligt skadade och andra hade tagit sig till sjukhuset på egen hand för vård.

Samtliga män är i åldern 18-21 år och fyra personer hittades med skärskador. En person hade utsatts för grovt våld och är nu avliden. Brottsrubriceringen är mord och mordförsök.

Flera brottsplatser spärrades av i området under natten medan kriminaltekniker och rättsläkare genomfört olika undersökningar, uppger Skånska Dagbladet.

Under onsdagsmorgonen anhölls en man född 1999 misstänkt för mord. En person vårdas fortfarande på sjukhus men hans skador bedöms inte vara livshotande. Ärendet utreds som mord och mordförsök med flera målsägande.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag