Två män knivhuggna efter bråk i trapphus i Bromölla

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Söndag 4 okt 2020 2020-10-04
E-post 119

BROMÖLLA Två män har fått allvarliga stick- och skärskador efter ett bråk i ett trapphus i skånska Bromölla på lördagskvällen, något Expressen rapporterat om. Ingen misstänkt är gripen.

Polisen fick larmet klockan 20.53 om att en grupp personer av okänd anledning hade hamnat i luven med varandra och börjat slåss i ett trapphus på Ågatan i centrala Bromölla. Kristianstadsbladet uppger att det kan ha rört sig om upp till åtta personer.

”Under framkörning kommer information om att flera personer är stick- eller skärskadade”, skriver polisen på sin hemsida.

När polisen kom på plats hittade man två män som båda hade stick- och skärskador och fördes till sjukhus, enligt Expressen med allvarliga skador. Polisen uppger att männen kommer att få vård på sjukhus och förhöras under söndagen.

En förundersökning om grov misshandel har inletts. Ingen är gripen.

På söndagsmorgonen var händelseförloppet och upprinnelsen till bråket ännu oklart för polisen.

– Vi har inte järnkoll vad som har hänt. Vi skapar oss nu en bättre bild av det hela, säger polisens presstalesperson Rickard Lundqvist till Expressen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag