Twitter var nere under torsdagskvällen

Foto: Twitter
  • Torsdag 11 jul 2019 2019-07-11
E-post

INTERNET Under torsdagskvällen, med start ungefär kvart i nio gick Twitter ner. Plattformen var uppe i drift en dryg timme senare.

Twitter bekräftade på sin statussida att man hade problem som man undersökte:

”[Investigating] We are currently investigating issues people are having accessing Twitter. We will keep you updated on whats happening.”

På sajten Downdetector rapporterades att det varit problem sedan 20:46 på torsdagskvällen.

Vid 21.50 var Twitter online igen.

Läs även: Twitter förbjuder ”nedsättande språkbruk” om religiösa grupper: ”Bara första steget”

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som likt dig läser Nyheter Idag.

Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inte emot något presstöd eller deltar i statligt finansierade projekt (Faktiskt.se). Det gör oss mer oberoende. Samtidigt är vi frivilligt medlemmar av det pressetiska systemet.

Att vi inte har något statligt stöd innebär att vi själva bestämmer över vårt innehåll. Att vi själva bestämmer vilka frågor vi ska bevaka och att de vi står till svars för är våra läsare. Därför kan vi också utmana och pressa politiker, vi kan granska de frågor som vi tror att våra läsare anser är angelägna.

För att klara av det här behöver vi ditt stöd. Med en prenumeration på 69 kronor i månaden eller 349 kronor halvår, blir du en av dem som bidrar till att vi kan fortsätta med vår journalistik, fortsätta vara ett alternativ till SVT, SR och andra traditionella medier. Klicka på länken, det går snabbt och du gör en stor insats för oberoende journalistik. Tack.

Bli PLUS-medlem.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag