Tonårsflicka anmälde våldtäkt i skogsområde

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Onsdag 10 okt 2018 2018-10-10
E-post 115

STOCKHOLM En ung kvinna har anmält att hon blev våldtagen i ett skogsområde i södra Stockholm på tisdagskvällen. Enligt medieuppgifter är offret en flicka i tonåren.

Våldtäkten ska ha inträffat i ett mindre skogsområde i stadsdelen Hökarängen. Den unga kvinnan tog sig sedan till en bostad och larmade polisen strax före klockan 22. Hon blev inte fysiskt skadad men fördes till sjukhus för undersökning.

På onsdagsmorgonen meddelar polisen att ingen är frihetsberövad i ärendet. Tekniker har varit på plats för att säkra spår på den utpekade brottsplatsen. I övrigt är polisen sparsam med detaljer om fallet eftersom förundersökning pågår.

Enligt uppgifter till Expressen är offret en flicka i tonåren. Mikael Pettersson, befäl vid regionledningscentralen, har sagt till tidningen att målsägande och gärningsman är bekanta med varandra, och att flickan har lämnat ett vagt signalement.

Läs även: Uppgifter: Ung kvinna våldtogs av flera män i Gällivare

Prova PLUS för 69 kronor i månaden. Köp nu!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag