Ung kvinna rånades i Malmö – bara ett stenkast från polisstationen

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Torsdag 22 feb 2018 2018-02-22
E-post 294

MALMÖ Strax före klockan 4 på torsdagsmorgonen larmades polisen till Sallerupsvägen i Malmö där en ung kvinna blivit rånad.

Kvinnan i 20-årsåldern överfölls och blev rånad på sin mobil och kontanter.

– Det är flera gärningsmän som på något sätt brottar ner en kvinna och stjäl hennes mobiltelefon och kontanter som hon har på sig. Sedan lämnar de platsen till fots, säger Maya Forstenius, presstalesman på polisen i region Syd, till Nyheter Idag.

Polisen larmades till platsen och sökte efter gärningsmännen med hund. Vid 9-tiden på torsdagsmorgonen var dock ingen misstänkt eller gripen.

Det framgår inte av polisrapporten hur många gärningsmännen var, och polisen har inga signalement att lämna ut. Den unga kvinnan fick inga fysiska skador i samband med händelsen.

Det finns en polisstation på Sallerupsvägen, och enligt Maya Forstenius skedde rånet bara ett par hundra meter från stationen. Polisen kunde vara på plats tre minuter efter att larmet inkom.

Läs även: PLUS! Vansinnesattack mot busschaufför i Malmö: Det blev fel biljett

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag