Uppgifter: Blodiga personer hittade ”inbyggda” i konstnärskollektiv på Södermalm

  • Måndag 17 feb 2020 2020-02-17
E-post 103

STOCKHOLM Natten mot måndag slog polisen till mot ett konstnärskollektiv på Södermalm i Stockholm. I ett stängt källarutrymme hittades två blodiga människor ”inbyggda”, enligt Expressen. – Två är gripna misstänkta för ett allvarligt brott, säger Anders Bryngelsson vid Stockholmspolisen till Nyheter Idag.

Enligt Expressens uppgifter är de två gripna misstänkta för människorov.

Polisen slog till natten mot måndag mot ett konstnärskollektiv på Södermalm. Under måndagen fanns poliser på brottsplatsen vid Tavastgatan, ett stenkast från Mariatorget.

Vid polisens insats deltog både den regionala insatsstyrkan och förhandlare, uppger Expressen. I trapphuset hittades blodspår.

Bakom en låst ståldörr som polisen enligt Expressen tvingades forcera hittades ett källarutrymme där två blodiga människor påträffades ”inbyggda med innerväggar”, enligt Expressen.

Anders Bryngelsson på Stockholmspolisen säger till Nyheter Idag att två personer är gripna för ett allvarligt brott men specificerar inte ytterligare.

Enligt Expressens uppgifter rör misstankarna människorov.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag