I samarbete med Scandalbeauties

Din granntjej kan vara med i en sexvideo ett klick bort!

  • Fredag 25 okt 2019 2019-10-25
E-post 4

Din granntjej kan finnas med i en sexvideo bara ett klick bort. Konceptet hos Scandalbeauties är allt mer populärt i Sverige. – Vi ser att allt fler tjejer vill publicera sig hos oss, säger Jens Ullberg, rekryteringschef hos Scandalbeauties.

Sajten Scandalbeauties.com startades som ett kul projekt 2009 och har vuxit till att bli den största sajten i Skandinavien för tjejer som vill tjäna pengar på bilder och videor.

Hemligheten bakom framgången handlar om att Scandalbeauties erbjuder något unikt, nämligen privata tjejer från hela landet som bloggar och lägger upp sexiga bilder och videor på sig själva.

– Internet är fullt av pornografi, det har aldrig varit lättare än idag att hitta den typen av nöje. Men jag tror många tröttnar snabbt på de stora sajterna från USA, man vill ha något mer spännande, något mer nära och äkta. Hos oss finns det alltså tjejer som skulle kunna vara din granne, säger Jens Ullberg, rekryteringschef på Scandalbeauties.

Varför är tjejer med på Scandalbeauties?

– Man kan tjäna väldigt bra, det finns de som tjänat över en 500 000 kronor på ett år endast genom att använda sin mobiltelefon från hemmet. Det lockar tjejer som inte skäms för att de är sexiga och som vågar och vill visa upp sig på nätet.

– Utseendehysterin som råder i sociala medier som exempelvis Instagram har pushat fram gränserna på nätet och gjort att tjejer vågar ta för sig mer och mer. Och idag är det inget konstigt att det finns tjejer som försörjer sig på att publicera sexigt material från sin telefon. Och det är smart, varför sitta och visa upp sig nästan naken på Instagram för likes när man kan få betalt hos oss?

Ullberg spår att marknaden kommer växa framöver, inte minst för att allt fler tjejer upptäcker att de kan tjäna bra med pengar.

– Folk är helt klart beredda att betala för sådant material, dels för att det är mer på riktigt och dels för att det kan vara en tjej du kanske möter på stan eller redan känner.

Klicka här för att ta del av sexiga bilder och videor på Scandalbeauties.

I samarbete med Scandalbeauties

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag