Film: Lärare tar elevs Nintendo Switch – misshandlas medvetslös

Bild: Flagler County Sheriff's Office
  • Lördag 25 feb 2023 2023-02-25
E-post 0

I en video släppt av polisen ser hur man hur en 17-årig elev jagar ifatt och sedan brutalt misshandlar en kvinnlig lärare i Florida så att hon tappar medvetandet. Anledningen till attacken? Läraren hade omhändertagit elevens Nintendo Switch.

Händelsen ägde rum denna vecka på Matanzas High School i staden Palm Coast, Florida, rapporterar New York Post.

I filmen ser man den 17-årige eleven – som uppges vara nära två meter lång och väga drygt 120 kilo – springa ifatt läraren för att därefter brutalt knuffa omkull henne så att hon slår i huvudet.

Han börjar sedan stampa och slå på kvinnan medan hon ligger medvetslös på golvet, innan han slutligen stoppas av flera andra ur personalstyrkan som griper in i situationen.

Den misshandlade läraren ska enligt en händelserapport som New York Post tagit del av hittats blodig och medvetslös när polisen anlände till platsen. Eleven uppges då ha fortsatt att spotta i hennes riktning och sagt till poliserna att han skulle döda henne när han återvände till skolan.

I samband med gripandet ska eleven dessutom vid upprepade tillfällen ha frågat en polis när de tänkte släppa honom. Han började därefter sparka på ett skrivbord och bli våldsam när han inte fick de svar han hoppades på.

Eleven har nu flyttats till ungdomshäkte och står åtalad för grov misshandel.

Läraren kördes efter misshandeln till sjukhus. Hon väntas återhämta sig från sina skador.

Läs även: Bet av våldtäktsmannens tunga – gav till polisen som bevis

Läs även: Misstänkt mördare återvände till brottsplats – sköt ihjäl reporter och 9-årig flicka

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag