Flygvärd gick med i 10 000-metersklubben med bögporrstjärna – riskerar sparken

  • Torsdag 18 okt 2018 2018-10-18
E-post 61

En manlig kabinpersonal riskerar att få sparken från Delta Airlines efter att ett videoklipp när han har sex på flygplanstoaletten med bögporrstjärnan Austin Wolf spridits i sociala medier, uppger Daily Mail.

Stewarden var inte för tillfället i tjänst men klädd i uniform när han och Austin Wolf för en tid sedan smet in på en av toaletterna på ett av Delta Airlines flygplan för några minuters sexuellt umgänge. Austin Wolf har över 271 000 följare på sitt Instagramkonto där det även finns en länk till mer ”exklusiva och privata” filmklipp. Wolf har även medverkat i flera hårdporrfilmer, uppger Daily Mail.

Läs även: Flygplansrunkare klädde av sig naken och tittade på porrfilm

Inte långt efter flygningen så lades video från det amorösa mötet upp på Twitter. Videon var uppdelad i två drygt fyra minuter långa klipp, båda med titeln ”Keep Climbing” – som är Delta Airlines slogan. Vilket gjorde att klippen snart rapporterades till flygbolaget.

Videoklippen har blivit bortplockade men stewarden är avstängd och utreds för att ha brutit mot Deltas uppförandekod.

– Om grabbarna hade gått in på muggen, gjort sin grej och lite diskret låtit det stannat vid det, då kanske han (stewarden) hade kommit undan med det, säger en källa till Daily Mail. Källan fortsätter:

– Men när de här videoklippen lades upp online så spreds det i hela flygbolaget som en löpeld. Någon skapade till och med en meme i stil med ”Den här mannens karriär är på väg ner i toaletten”.

En talesperson för Delta uppger till Daily Mail att stewardens kärleksstund på toaletten inte återspeglar de förväntningar på proffsighet som Delta har på sin personal och att stewarden är under full utredning.

 

View this post on Instagram

Shoulders day. Italy, Bologna here I come!!!

A post shared by Austin Wolf (@austinwolfff) on

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag