Flygplansrunkare klädde av sig naken och tittade på porrfilm

Foto: paullymac (Wikimedia commons)
  • Tisdag 6 mar 2018 2018-03-06
E-post 120

MALAYSIA/BANGLADESH En 20-årig student greps på lördagen sedan han onanerade under en flygtur och tafsade på flygvärdinnorna som försökte stoppa honom.

Mannen var på ett flyg mellan Malaysia och Bangladesh när han bestämde sig för att ta av sig kläderna och onanera till en porrfilm – fullt synlig för medpassagerarna. Han sägs också ha kissat i sitt säte, rapporterar brittiska Mirror.

Didar Al Mahmud, som bangladeshiern uppges heta, blev ombedd att klä på sig av flygpersonalen. Det gjorde han men började sedan tafsa på flygvärdinnorna på väg till toaletten, och andra passagerare fick ingripa för att tygla honom.

När flyget landade i Dhaka i Bangladesh greps den bångstyriga runkaren av polis och sattes i fängelse. Flygbolaget Malindo Air bekräftar händelsen och tänker se till att passagerare fortsättningsvis kommer att kunna flyga på ett sunt sätt.

Hade du ingripit om du såg en flygrunkare?
1228 röster (se resultat)

Läs även: ”Tokrunkaren” i Rättvik fortsatte runka hos polisen – Varningen: ”Vänd inte ryggen till”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag