Förmiddagens twitterstorm: ”Vad fick Alliansen i utbyte?”

En nöjd Stefan Löfven. Foto: Björn Bergman / photo2be.com
  • Lördag 27 Dec 2014 2014-12-27
E-post 356

SVERIGE Det blev panik på twitter när Expressen under morgonen avslöjade att extravalet skulle ställas in. – Vi vill gärna komma i kontakt med dig, tweetar Martina från SVT till Mats Knutsson som befinner sig i Thailand.

Beskedet om inställt extraval dominerar diskussionerna på twitter och andra sociala medier. Medarbetaren Martina på SVT försöker få tag i Mats Knutsson via twitter, som i sin tur befinner sig i Thailand. Andra personer börjar fråga sig vad Alliansen fått i gengäld från Löfven för att gå honom till mötes. På Flashback spekuleras i om de sex partierna var rädda för Sverigedemokraternas framfart i opinionen och av den anledningen nu kommit överrens.

Nedan har vi samlat ett gäng av de mer talande reaktionerna från dagens besked om att extravalet nu alltså är inställt och att Löfven kommer fortsätta regera, fast med Alliansens budget istället för sin egen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag