Försöker dränka kvinna i fontän – får storstryk av vittnen

Bild: Faksimil Twitter @ESdiarioCV
  • Fredag 12 aug 2022 2022-08-12
E-post

En man har gripits av spansk polis som misstänkt för mordförsök sedan han tryckt ned en kvinnas huvud under vattnet i en fontän. På en film på händelse ser man hur mannen får rejält med stryk av två ingripande vittnen som lyckas rädda kvinnan ur mannens grepp.

Det var på tisdagen som en man försökte dränka en kvinna i en fontän i en park i Valencia-distriktet, rapporterar Es Diario. Men två ingripande vittnen lyckades rädda kvinnan, efter att ha gett mannen ett rejält kok med stryk.

Läs även: Attackerar förbipasserande – brottas ned av MMA-fighter

På en film från händelsen som Esdiario publicerat på Twitter ser man hur mannen står i fontänen med kvinnan som han håller i ett hårt grepp om håret och argumenterar med upprörda vittnen.

Till sist försöker en man ingripa, men får ett slag i ansiktet av mannen som han börjar brottas med. En annan man kommer till den förstas hjälp, och tillsammans ger de kvinnomisshandlaren ett rejält kok med stryk tills kvinnan blivit fri.

När polisen kom till platsen greps kvinnomisshandlaren som misstänkt för mordförsök. Enligt uppgift till Es Diaro ska den misstänkte gärningsmännen och brottsoffret känna varandra sedan tidigare, och skälet till misshandeln var att mannen anklagade kvinnan för att ha hjälpt en person att stjäla hans telefon.

Både brottsoffret och den misstänkta gärningsmannen, som blödde från sår i ansiktet efter slagsmålet, togs till sjukhus.

Läs även: Misstänkte rånaren får stryk i ringen – av gymmets minsta kille

Läs även: Tungviktsmästare blev säkerhetsvakt – sänker bråkstake med en höger

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag