Misstänkte rånaren får stryk i ringen – av gymmets minsta kille

Bild: Faksimil Instagram
  • Lördag 6 aug 2022 2022-08-06
E-post 304

En misstänkt rånare som nyligen släppts mot borgen kom in på gymmet och muckade gräl med gymmets minsta kille. Men det visade sig att han muckat med helt fel person. Med en och en halv minut kvar av ronden ger mannen upp matchen, till publikens ljudliga missnöje. 

– Du kommer in i mitt gym, muckar med den minsta killen i mitt gym, och nu vill du ta paus? Försvinn från mitt gym, säger gymmets ägare till mannen i ett filmklipp som blivit viralt.

Sista veckan i varje månad har gymmet Train 4 Life Center i Suisun City, Kalifornien öppen sparring där allmänheten kan pröva på att sparra med någon i gymmets ring.

I slutet av juli kom en otrevlig, stor kille med bar överkropp in på gymmet, och insisterade på att få sparras med gymmets minsta kille.

Men det skulle visa sig att mannen muckat med hel fel person. Den lilla killen visade sig vara Terrance “Wrong Turn” Saeteurn, en professionell MMA-fighter som rankas på 132:a plats i Flugviktsklassen i USA.

Läs även: Attackerar förbipasserande – brottas ned av MMA-fighter

På en film som gymmet publicerat på Instagram ser man hur den betydligt större mannen snabbt tröttas ut av sin snabbare motståndare. Med en och en halv minut kvar av ronden vill han avbryta matchen och går till sin ringhörna. Då exploderar gymmet.

– Spöa honom, spöa honom, hör man gymägaren vråla, innan han säger åt den uttröttade mannen att försvinna från hans gym.

– Du kommer in i mitt gym, muckar med den minsta killen i mitt gym, och nu vill du ta paus? Försvinn från mitt gym, säger gymägaren till mannen.

Då mannen hade undertecknat en friskrivning för att få sparras i gymmet, fick gymägaren veta att hans namn är Omari Garland, nyligen gripen av polisen som misstänkt för ett brutalt rån mot en 70-årig asiatisk man som misshandlades med en pistol. Borgen sattes till 45 000 dollar, som betalades så att Garland släpptes från häktet enligt Yahoo News.

”Hur kan Omari Garland fritt vandra in i vår träningsanläggning en månad efter att ha misshandlat och pistolhotat en äldre asiatisk man? Och sedan hota en mycket mindre asiatisk man på vår anläggning? Oacceptabelt” skriver Train 4 Life i inlägget.

Läs även: Våldtog – och åkte på storstryk

Läs även: Hör rånarens vrål när 80-åringen sköt snabbast: ”Han sköt av mig armen!”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag