Attackerar förbipasserande – brottas ned av MMA-fighter

Bild: Faksimil Instagram
  • Torsdag 4 aug 2022 2022-08-04
E-post

En man gick till oprovocerad attack mot förbipasserande i Soho-distriktet på Manhattan i New York, och ska bland annat ha slagit en 50-årig  man och en 17-årig pojke i huvudet. Då ingrep MMA-fighern Ro Malabanan, som har svart bälte i brasiliansk jiu-jitsu, och brottade ned våldsverkaren som kunde gripas av polis.

– Mina jiu-jitsu-instinkter utlöstes. Jag hoppade på hans rygg. Han försökte skaka av mig — men för de av er som vet — min bältes-position drog ned honom till marken, och jag tog omedelbart hans rygg och tryckte honom mot marken, berättar Malabanan för sina följare på Instagram.

Läs även: Tungviktsmästare blev säkerhetsvakt – sänker bråkstake med en höger

Filmen som Malabanan delar visar hur den misstänkte våldsverkaren Samuel Frazier, 28, försöker motivera sina attacker.

– De gick in i mig, säger Frazier.

– Nä, det är bullshit kompis, du slår fortfarande inte folk i ansiktet för ingen jävla anledning, svarar Malabanan.

Några av Fraziers offren ska ha försökt ge sig på honom när han låg oskadliggjord på marken, men Malabanan uppger att han bad dem sluta och istället ringa polisen.

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av RO (@rotheshow)

Filmen visar även hur polisen kommer till platsen och kan gripa den fasthållne Frazier, och hur ett vittne berättar att ytterligare sex personer har misshandlats av Frazier på samma gata.

Frazier har gripits som misstänkt för två fall av misshandel, på en 50-årig man och en 17-årig pojke, rapporterar New York Post.

Läs även: Hjälte slog ned massmördare med stol – gav honom stryk med hans egen pistol

Läs även: Våldtog – och åkte på storstryk

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag