Tungviktsmästare blev säkerhetsvakt – sänker bråkstake med en höger

Bild: Faksimil Twitter
  • Tisdag 14 jun 2022 2022-06-14
E-post

En tidigare brittisk tungviktsmästare som blivit säkerhetsvakt blev viral på tisdagen när han fångades på film då han sänkte en aggressiv bråkstake med en höger.

Den tidigare brittiska tungviktsmästaren Julius Francis, 57, som bland annat boxats mot Mike Tyson, har på ålderns höst blivit säkerhetsvakt på Boxpark vid Wembley. Men han har inte tappat stinget för det.

Läs även: Här får flygpassageraren stryk av Mike Tyson

På en film som blev viral på internet under tisdagen ser man hur Francis tar itu med en bråkstake utanför arenan.

På filmen ser man hur en man i blå basker skriker svordomar och könsord mot personal och andra besökare. Mannen knuffar även en säkerhetsvakt och försöker angripa andra besökare.

Till sist hamnar han ute på trottoaren tillsammans med Francis, som han går fram till. Då slår Francis honom i ansiktet med ett slag som sänker bråkstaken. Innan filmen avslutas ser man hur mannen ligger medvetslös på marken.

– Polisen är medveten om den film som cirkulerar på sociala medier som visar en incident mellan säkerhetspersonal och en medlem av allmänheten utanför Boxpark vid Wembley. En utredning av omständigheterna, där vi etablerar identiteten och välmåendet hos de inblandade, pågår, säger polisen i en kommentar till The Sun.

Läs även: Här slår hockeyhuliganen ned honom med en ”sucker punch” från tomma intet

Läs även: Försökte råna kvinnor – fick stryk

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag