GymPartner levererar hantlar, löpband och mycket mer träningsutrustning för gym i hela Norden

  • Onsdag 26 maj 2021 2021-05-26
E-post 0

GymPartner levererar GRÖNA träningsmaskiner och hantlar i hela Norden till låga priser

Oavsett om du behöver en motionscykel, kettlebell, boxningssäck eller ett helt gym så handlar du med gott samvete hos Gymauktioner.se, Genom fabriksrenovering av begagnad gymutrustning så slipper kunder och köpare betala högre nypris som samtidigt skonar miljön med långa transporter och produktion.

Företaget revolutionerar marknaden, genom att fabriksrenovera utrustning från ledande varumärken som Technogym. Företaget har märkt ett ökat intresse från både företag, föreningar och privatpersoner i behov av träningsredskap och maskiner.

Oavsett om du vill ha ett komplett hemmagym eller en träningsbänk med skivstång och vikter så är du välkommen att samarbeta med GymPartner som hjälper dig hela vägen. Kunskap om träningsformer och träningsprogram

Träna med gott samvete, det handlar inte om den bästa maskinen, det gäller att göra det som fungerar för kroppen och sinnet. Företagets ägare 43 års erfarenhet av träning, gym och coachning skapar lönsamma relationer!

· Med stora ambitioner inom fitness och träningsredskap så har vi alla typer av maskiner, hantlar, vikter och redskap för din styrka och uthållighet. Vi älskar att samarbeta med människor och ta oss an nya utmaningar, att sätta ihop ett komplett gym efter särskilda önskemål eller bara bistå med tips och hjälp, meddelar företagets VD Martin eller ”Maximus” som han också kallas för.

Lagret täcker träningsprodukter för hela kroppen, från de bästa varumärkena på marknaden, inklusive det egna varumärket GrandMaster Fitness.

GymPartner forstätter ta ny mark inom begagnade, fabriksrenoverade motionsmaskiner och träningsmaskiner. Genom att erbjuda GymAuktioner.nu möter man en större publik på auktionsnivå. Buda på professionell gymutrustning, fynda eller varför inte bygga ditt egna gym?

Följande innehåll av träningsmaskiner:

Armmaskiner, Axelmaskiner, Benmaskiner, Bröstmaskiner, Cable Cross, Chins & Dipsställningar, Magmaskiner, Ryggmaskiner, Smithmaskin, Träningsredskap, Bodypump, Handtag till Gymmaskiner, Hantlar & Hantelställ.

Motionsmaskiner: Löpband, Motionscykel, Roddmaskin, Assaulltbike / Airbike & Crosstrainer.

Besök oss online på GymPartner.nu & GymAuktioner.nu och ta del av alla träningsredskap för din kompletta träningsmiljö!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag