Här är nya bilden på utklädda gärningsmannen

En av bilderna på den misstänkta gärningsmannen som sprids.
  • Torsdag 22 okt 2015 2015-10-22
E-post 25

TROLLHÄTTAN Nu sprids ytterligare en bild på den misstänkta gärningsmannen som attackerade elever med svärd på en skola i Trollhättan. På bilden syns tydligt hur mannen klätt ut sig i något som liknar en Star Wars-mask med tillhörande attiraljer. Mannen ska nu vara död, enligt åklagare.

Ytterligare en bild sprids nu i sociala medier som uppges visa den gärningsman som genomförde en blodig attack på en skola i Trollhättan under torsdagen. På bilden syns en person klädd i något som liknar en Star Wars-mask, samt att han håller i vad som förefaller vara ett svärd.

Minuter senare ska mannen ha attackerat både lärare och elever. Hittills har tre personer dött i vansinnesattacken, varav gärningsmannen är en av de som avlidit efter att polisen sköt mot hans bröst. En av de andra avlidna är uppges vara en lärare på skolan samt att en elev ska även ha dött, enligt åklagare.

– De som ligger kvar på NÄL som är vid liv är mycket allvarligt skadade, förklarade åklagare Per-Erik Rinsell vid en presskonferens på torsdagseftermiddagen.

Förkortningen NÄL står för Norra Älvsborgs Länssjukhus och det är alltså på det sjukhuset som de skadade befinner sig.

Flera internationella medier har också rapporterat om vansinnesdådet på skolan i Trollhättan.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag