Här dör den gravida kvinnan och hennes spädbarn i eldhavet – sex döda i vansinneskrasch

Bild: Faksimil Twitter
  • Söndag 7 aug 2022 2022-08-07
E-post 47

En ettåring och hans gravida mor hör till de sex personer som dött efter att en kvinna kört mot trafikljus i mycket hög hastighet i Windsor Hills i Los Angeles, Kalifornien, på torsdagen rapporterar New York Post. Ytterligare åtta personer skadades i vansinneskraschen, som fångades på övervakningskamera. 

Sjuksköterskan Nicole Linton, 37, har arresterats av polis som misstänkt för dråp efter vansinneskraschen, rapporterar Los Angeles Times.

Både den Mercedes Linton körde och ett av fordonen hon körde in i fattade eld i den våldsamma kraschen, vilket syns på den övervakningsfilm på kraschen som släppts.  En bil ska ha slitits i två delar i kraschen, medan andra personer kastades ut ur sina fordon.

Läs även: Filmade när han drack vid ratten – kraschade och dödade tre

Den gravida kvinna som dödades tillsammans med sin ettåriga son och sin pojkvän hette Asherey Ryan, var 23 år gammal och gravid i åttonde månaden. Enligt LA Times var familjen på väg till ett läkarbesök när de blev påkörda av Linton.

– Alla var bara chockade. En del började springa iväg från macken på grund av all eld. Andra personer började hjälpa förarna i de andra bilarna, berättar Eran Hall som arbetar på en bensinmack vid olycksplatsen, för LA Times.

Läs även: Känd biltjuv inblandad i dödskrasch efter biljakt

Läs även: Här dödskraschar flygplanet på motorvägen: ”Fullt med utbrända bilar och motorcyklar”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag