Här får flygpassageraren stryk av Mike Tyson

Bild: Nehrams2020/CC BY-SA 3.0,
  • Fredag 22 apr 2022 2022-04-22
E-post

Mike Tyson utreds av polis efter att en passagerare misshandlats på ett flygplan på väg från San Fransisco. En film på händelsen visar hur Tyson slår på passageraren, men också hur passageraren tycks trakassera Tyson. 

Den före detta tungviktsmästaren i boxning Mike Tyson utreds av polis efter att han ska ha slagit en medpassagerare blodig på ett flygplan på väg från flygplatsen i San Fransisco, Kalifornien, rapporterar TT.

På en film från händelsen som sprids på sociala medier ser man hur en uppspelt man tycks trakassera Tyson på planet. I ett följande klipp ser man hur Tyson slår på mannen, och i ett avslutande klipp visar mannen upp sitt ansikte för personen som filmar, med tydliga sår på pannan och tinningen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @thebeastufc

Enligt Tysons representanter var det den misshandlade mannen som inledde bråket. ”Olyckligtvis hade Mr Tyson en incident på flyget med en aggressiv passagerare som började trakassera honom och kasta en vattenflaska på honom när han satt i sitt säte”, skriver de i ett mejl till AP.

Läs även: Basketstjärna misshandlade misstänkt bilvandal: ”Jag jagade honom och gav honom stryk”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag