Här överfaller tonårspöbeln soldaterna – nio gripna efter gruppmisshandel

Bild: Faksimil Twitter
  • Onsdag 31 maj 2023 2023-05-31
E-post

Nio tonåringar arresterades på tisdagen som misstänkta för grov misshandel av tre marinsoldater i San Clemente, Kalifornien, under helgen, rapporterar New York Post.

Fyra män och en kvinna misstänks för grov misshandel med dödligt vapen och har satts på ungdomshäkte. Övriga fyra misstänks för misshandel. De misstänktas namn har inte offentliggjorts på grund av deras låga ålder.

Misshandeln av de lediga soldaterna filmades och spreds på sociala medier, och överfallet ska ha föregåtts av att soldaterna bad tonåringarna att sluta skjuta fyrverkerier.

– Vi sade till dem att vi var marinsoldater så att de skulle förvinna – men de gjorde inte det. De bara fortsatte, säger Hunter Antonino, som var ett av offren.

Filmer från misshandeln har använts för att identifiera de nu misstänkta personerna, säger San Clementes borgmästare Chris Duncan.

– De tror att de har de personer som eftersöks. Det kan mycket väl finnas fler därute. Men de är ganska säkra på att de har de huvudsakliga gärningsmännen, säger Duncan enligt NY Post.

– I dagens tidsålder kommer du åka fast – folk kommer spela in. Jag hoppas detta kan tjäna som en läxa för unga personer i samhället att inte låta sig själva förlora kontrollen när sådant här händer, säger Duncan.

Läs även: Här ingriper förbipasserande när polis får stryk av misstänkt

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag