Här pissar hon publiken i ansiktet

Bild: Faksimil Twitter
  • Tisdag 16 nov 2021 2021-11-16
E-post 148

DAYTON BEACH, FLORIDA När coverbandet Brass Against framförde en Rage Against the Machine-låt på en festival i Florida behövde sångerskan Sophia Urista lätta på trycket. Så hon bjöd upp en man från publiken och kissade i hans ansikte under pågående konsert.
– Jag måste kissa, och jag hinner inte till toaletten. Så vi kan lika gärna göra show av det, ska Urista ha sagt.

Under coverbandet Brass Againsts konsert på Welcome to Rockville-festivalen i Daytona Beach, Florida på torsdag kväll bjöd sångerskan Sophia Urista upp en man i publiken på scenen.

Läs även: Ber om ursäkt efter kisschocken: ”Har alltid tänjt gränserna”

– Få min snubbe med burken på huvudet redo, för vi ska ta upp honom på scenen och jag ska pissa i den jävelns mun, sade Urista enligt The Independent.

– Jag måste kissa, och jag hinner inte till toaletten. Så vi kan lika gärna göra show av det, fortsatte hon.

På en film av händelseförloppet ser man hur mannen lägger sig på rygg. Sophia Urista ställer sig bredbent över hans ansikte, drar ned sina byxor och trosor och kissar på hans ansikte och överkropp samtidigt som hon framför bandets version av Rage Against the Machines ”Wake up”.

Mannen som blev nedkissad framstår som glad och entusiastisk under hela förloppet. Trots det tog bandet avstånd från urineringen i ett inlägg på Twitter följande dag.

”Sophia rycktes med. Det var ingenting resten av oss väntat oss, och det är inte någonting ni kommer se igen på våra spelningar” skriver Brass Against i inlägget.

En person ska ha polisanmält händelsen till Daytona Beach Police, rapporterar The Daytona Beach News -Journal.

Enligt delstatlig lag i Florida är det olagligt för en person att ”exponera sitt könsorgan på offentlig plats eller annans privata mark, eller så nära så att det är synligt från sådana platser, på ett vulgärt eller osedligt sett”. Brottet är straffbart med upp till ett år i fängelse eller 1 000 dollar i böter.

Två personer som såg konserten säger till tidningen att urineringen uppskattades av publiken.

– Alla älskade det. Jag har sett en del galen skit men aldrig det där. Det var första gången, säger Colten Steward, 27.

– Det var coolt, men det var äckligt. Jag hade inte gjort det, säger Rachel Clower, 28.

Läs även: ”Folk måste börja stå upp för sig själva och säga åt pk-mobben att dra åt helvete”

Legendariska scenmarodörer

Iggy Pop 

Under sin tid som sångare för The Stooges blev Iggy Pop legendarisk för att under konserter ha visat penisen, spytt, skurit sig själv och startat slagsmål med mc-gäng bland mycket annat.

När Iggy debuterade som soloartist hade hans musiker på sig nazistuniformer och piskade honom, medan Iggy skrek rasistiska epitet till en svart man i publiken som han försökte provocera. Konserten avslutades med att Iggy karvade ett kryss i sitt eget bröst med en kniv.

Ozzy Osbourne 

Den mest omtalade händelsen med Ozzy Osbourne var när han bet huvudet av en fladdermus på en konsert i Des Moines, Iowa år 1982.

Enligt rocklegendaren själv var det hela ett misstag.

– Någon kastade upp en fladdermus, jag trodde den var av gummi. Så jag plockade upp den och satte den i munnen. Jag bara tog ett jävla bett, vet du, som den jävla clown jag är, berättade Ozzy 39 år senare i dokumentären The Nine Lives of Ozzy Osbourne.

GG Allin

Punksångaren GG Allin bajsade på scenen första gången på en konsert i Peoria, Illinois år 1985. Det blev därefter ett återkommande inslag på hans konserter, liksom slagsmål med publiken och självstympning. Många av Allins konserter avbröts av polis eller vakter.

Han lovade flera gånger att begå självmord på scenen, men dog av en drogöverdos år 1993, vid 36 års ålder.

Källor: Rolling Stone Magazine, Daily Express, Wikipedia.

Läs även: Punklegendar: Punken hade inte hänt idag på grund av politisk korrekthet

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag