Hitta dig själv i publikhavet på We Are Sthlm – Stort bildspel

  • Söndag 21 aug 2016 2016-08-21
E-post 323

STOCKHOLM Trots alla negativa rubriker om We Are Sthlm var det många ungdomar som även hade roligt på festivalen. Kanske var du en av dem? Kolla igenom vårt bildspel ifall du kan hitta dig själv i publiken bland tusentals ungdomar!

Rubrikerna om sexövergrepp på festivalen We Are Sthlm har avlöst varandra, men allt är inte nattsvart. Många ungdomar hade även roligt på festivalen och framför scenen var det feststämning. Nyheter Idag var på plats och tog bilder på feststämningen i Kungsträdgården, kolla igenom bildspelet ifall du hittar dig själv!

PLUS: Tafsvakternas skräcknatt: Exklusiva bilder inifrån sexbrottsfestivalen We Are Sthlm

En del av Stockholms kulturfestival

Konserterna på We Are Sthlm är en del av Stockholms kulturfestival och har arrangemang såväl under dagen som på kvällen. Målgruppen för festivalen är ungdomar mellan 13 och 19 år och lockar tusentals människor varje år. Förra året uppträdde kända artister som Zara Larsson på scenen.

För den som inte tilltalas av konserten i Kungsträdgården erbjuder Stockholms kulturfestival även arrangemang för en mer vuxen publik. Exempelvis under söndagen arrangeras världens längsta bokbord som en del av kulturfestivalen.

Nedan hittar du vårt reportage från det en kilometer långa bokbordet tidigare år där ansvarig utgivare Jakob Bergman på Nyheter Idag jagar begagnade böcker att köpa för en billig peng!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag