Knivbråk på migrantboende

Poliser som arbetar. Bilden är taget vid ett annat tillfälle. Foto: Chang Frick / Nyheter Idag
  • Fredag 30 jul 2021 2021-07-30
E-post

SKINNSKATTEBERG På torsdagskvällen utbröt ett våldsamt bråk på vad polisen beskriver som ett ”migrationsboende” i Riddarhyttan i Skinnskatteberg. Två män misshandlade varandra med en kniv och ett tillhygge.

Klockan var 18.49 när polis och ambulans larmades till boendet där två män hade hamnat i slagsmål. När polisen kom fram var det mycket folk på plats och bråket hade avbrutits.

Den ene mannen i 40-årsåldern hade använt kniv mot den andre mannen i 35-årsåldern, som var beväpnad med ett tillhygge. Mannen med kniven greps misstänkt för mordförsök och grovt olaga hot. Den andre mannen greps också och är misstänkt för grov misshandel.

Åtminstone en av männen fördes till sjukhus. Båda har sedermera anhållits av åklagare.

Polisens presstalesman Daniel Wikdahl kan inte säga vad bråket handlade om.

– Det vet vi inte riktigt, faktiskt. De har väl sagt lite om det där, men vi vill höra mer från dem själva direkt utan att de har hört någonting i pressen om vad de menar att det här handlar om. Därför bör jag inte gå in i detalj på vad som har sagts kring det, säger Wikdahl.

Läs även: Kvinna i rullstol döms för flera våldsbrott

Läs även: Köpte graviditetstest till sin elvaåriga styvdotter – nu döms han för upprepade våldtäkter

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag