Knivhögg kvinna – jagades av vittnen och fick stryk

Bild: Google Street view
  • Fredag 21 okt 2022 2022-10-21
E-post 378

En knivman slogs till marken med en cykel och hölls fast av ingripande vittnen när han försökte fly efter att ha knivhuggit en kvinna på ett kafé i London, rapporterar Metro UK.

– Han försökte springa iväg men de lokala grabbarna lyckades få tag på honom, och gav honom stryk tills polisen kom. Det var som Tom och Jerry, grabbarna var på honom från höger och vänster, säger Omar Awada, 47, som äger en butik på andra sidan vägen från kafét.

– Vi hörde skrik och kom ut, killen hade en kniv. Han högg kvinnan flera gånger, kanske fem eller sex gånger, berättar ett ögonvittne.

– 30 eller 40 personer jagade honom. De är från våra kvarter. De använde allt de hade för att stoppa honom. När folk jagade honom försökte han fly och skrämma folk med kniven men det var en hjälte som fick ned honom på marken. Han slog honom med sin cykel, fortsätter vittnet.

Den misstänkta togs till sjukhus och greps sedan som misstänkt för grov misshandel. Offret togs också till sjukhus, men hennes tillstånd är okänt.

Läs även: Försöker dränka kvinna i fontän – får storstryk av vittnen

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag