Kvinna hotades av sin son – sonen anhållen för olaga hot och vapenbrott

  • Lördag 23 aug 2014 2014-08-23
E-post

GÖTEBORG En kvinna hotades på fredagskvällen av sin son. Mannen är nu anhållen för olaga hot och vapenbrott. – Vad som utlöste det vet vi inte i nuläget, berättar polisen för Nyheter Idag.

Klockan var åtta på kvällen när polisen fick larm om att en kvinna gömde sig i en butik på Wingårdsgatan i Kålltorp. Utanför fanns hennes son, en man i 35-årsåldern, som hotade att skjuta henne.

När polisen kom till platsen fann man ett handeldvapen bredvid mannen. Polisen bedömde vapnet som ett riktigt vapen och mannen greps och fördes till polisstationen. Den hotade kvinnan är i 60-årsåldern. Brottet rubriceras som olaga hot och vapenbrott.

Nyheter Idag har talat med Åke Pettersson på kriminalen i Göteborg, som bekräftar att mannen är gripen och nu sitter anhållen. Men i nuläget har man ingen bild av vad som föregått hotet.

-Vad som utlöste det vet vi inte i nuläget. Förhör kommer att hållas under dagen och utredningen pågår just nu för fullt, säger Åke Pettersson till Nyheter Idag.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag