Kvinnlig tågkonduktör slogs blodig av två män

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 10 jun 2019 2019-06-10
E-post 7440

ÖREBRO På måndagsmorgonen gick två män till attack mot en kvinnlig konduktör på ett tåg mot Stockholm. Polisen söker efter gärningsmännen och ger ut signalement.

Strax före klockan 10 larmades polisen om att två män på ett tåg som lämnat Kumla mot Stockholm gett sig på en kvinnlig konduktör. Männen ska slagit henne i ansiktet så att hon började blöda från munnen. Sedan lämnade de tåget vid Örebro södra station och sprang i riktning mot Resecentrum.

Polisens presstalesperson Tommy Lindh säger att det ännu är oklart varför de två männen gav sig på konduktören. Man har i nuläget ingen misstänkt eller gripen och söker efter gärningsmännen i centrala Örebro. Tommy Lindh säger att det var en tågresenär som slog larm till polisen.

Enligt de signalement som polisen lämnar ut var en av männen klädd i täckjacka och keps. Den andre mannen beskrivs ha mager kroppsbyggnad, svart hår och svarta kläder.

Läs även: Två marockaner häktade för brutalt rån i Hälsingland

Stöd Nyheter Idag! Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag