Man hotade andra boende med kniv på asylboende

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 24 mar 2018 2018-03-24
E-post 392

HALMSTAD En man har gripits efter att ha hotat andra boende med en kniv på ett asylboende i Spenshult i Halmstad. Det är oklart vilket motiv som ligger bakom händelsen.

Vid 10-tiden på lördagen larmades polisen om en man som hotade andra på ett asylboende. Ingen kom till skada och mannen kunde gripas på platsen. Nu är han misstänkt för olaga hot mot ett flertal personer.

– Jag vet bara att det är en person – förutsätter att han bor där – som har hotat fyra andra på något sätt med en kniv. Då har vi varit där och gripit honom, och så ska man hålla förhör med de som har utsatts för hotet. I detalj vad hotet består av vågar jag inte säga, säger Tommy Nyman, presstalesperson på polisen i region Väst, till Nyheter Idag.

Vet du vad som låg bakom det?

– Nej. De är inte i samma nationaliteter, de som är hotade respektive den misstänkte. Så att det… Det kan vara vad som helst.

Tror du att det har något med saken att göra?

– Nej, jag vet inte. Jag bara sa det för att det skulle kunna vara det, säger Tommy Nyman.

Läs även: Man med utvisningsbeslut jagade Migrationsverkets personal

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag