Man hotade ”göra kaos” med trafiklärare när han kuggades

  • Fredag 22 mar 2019 2019-03-22
E-post 4104

KALMAR När den 40-årige eleven kuggades på halkkörningen blev han aggressiv och hotade ”göra kaos” med instruktörens liv om han inte fick godkänt.

Det var på onsdagseftermiddagen som ett halkkörningsprov i Kalmar tog en hotfull vändning. Den 40-årige eleven fick underkänt på riskutbildningen, som krävs för att man ska ta körkort, och var inte nöjd med resultatet.

– Han ville inte lämna platsen förrän han blev godkänd, säger Evelina Olsson vid polisen i region syd till Kvällsposten.

Eleven blev ännu mer hotfull när instruktören inte gav med sig.

– Eleven som blev underkänd har sagt att han ska göra kaos med instruktörens liv om han inte blir godkänd, säger Evelina Olsson.

Instruktören larmade polisen som kom fram efter att mannen redan lämnat platsen. Polisen har dock fått hans personuppgifter och har upprättat en anmälan om olaga hot.

Läs även: Senegales kapade skolbuss och hotade döda barn i migrantprotest

PREMIÄR Nyheter Idag startar podcast för våra pluskunder. I första avsnittet pratar Nyheter Idags medarbetare Chang Frick och Johannes Nilsson med skribenten Malcom Kyeyune.

Ämnen som tas upp är bland annat etablissemangsvänsterns avundsjuka och bitterhet, den nya högerns ständiga gnäll, drevet mot Åsa Linderborg och mycket annat.

Vem är mannen som gav soylent ett ansikte? Vad beror den devota dyrkan av Greta Thunberg på egentligen? Lajvar Chang en arbetare i Svenska Dagbladet? Är Expressen och Aftonbladet de nya ”hatsajterna”?

Det, och mycket mer, i första avsnittet av Nyheter Idag-podden.

Bli PLUS-medlem för 69 kronor i månaden och lyssna på Nyheter Idag-podden!

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag