Paolo Robertos attack mot Filip och Fredrik: ”Kalkryggar” som kan ”galoppera åt helvete”

Paolo Roberto (t.v) och kalkryggarna (t.h). Foto: Wikimedia Commons
  • Torsdag 9 mar 2017 2017-03-09
E-post

STOCKHOLM Ett nytt bråk har brutit ut i Sveriges mediala ankdamm efter att Paolo Roberto publicerat ett skämt om bröst på Instagram. Efter att han mött kritik från feminister samt duon Filip och Fredrik, slår han nu tillbaka. ”Då har man trampat på medias extremt ömma feministisk tår igen”, skriver han på Facebook.

Den förre detta proffsboxaren och tv-kändisen Paolo Roberto publicerade ett skämt på Instagram som skojar om killar. ”Bröst bevisar att män kan fokusera på två saker samtidigt”, står att läsa på en bild som Roberto publicerar. Inte helt oväntat passar Gudrun Schyman (Fi) på att kritisera Roberto för tilltaget.

– Det är sexism. Det är precis vad det är. Det är ju rent ut sagt förjävligt att man lägger ut en sån grej. Det är ju ännu värre om det är många män som skrattar åt det, säger Schyman i programmet ”Breaking News” med Filip och Fredrik.

Men kritiken är ingenting som Roberto bryr sig om. Under torsdagen publicerar han en statusuppdatering på Facebook där han går till attack mot ”kalkryggarna” Filip och Fredrik.

”Alla är upprörda. Att vara politiskt korrekt är egentligen intolerans kamouflerad som tolerans! Man framställer sig som öppen och tolerant men egentligen så handlar det om tydliga regler om vad man får tycka, tänka och framför allt säga! Så Nöjesbladet, Gudrun Schyman, Filip och Fredrik ni kan sätta er på era höga feministisk hästar och galoppera åt helvete! Kommer aldrig rätta mig i ert led! För övrigt så var det mest tjejer som garvade i kommentators fältet för skämtet var om män”, skriver Roberto på Facebook.

Nyheter Idag har sökt Paolo Roberto för en kommentar, utan resultat.

Kan du fokusera på två saker samtidigt?
4949 röster (se resultat)

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag