Här slår hockeyhuliganen ned honom med en ”sucker punch” från tomma intet

Bild: Faksimil Twitter
  • Lördag 11 jun 2022 2022-06-11
E-post 42

Ett fan till det amerikanska hockeylaget New York Rangers fångades på film när han brutalt slog ned ett fan från motståndarlaget Tampa Bay med en ”sucker punch” från tomma intet innan matchen mellan lagen på Madison Square Garden på torsdag kväll.

I filmklippet ser man hur en man i New York Rangers-tröja plötsligt vända sig om och slå ned ett Tampa Bay-fan med ett brutalt slag rakt i ansiktet. Den nedslagne mannen blir sedan liggande medan förövaren försvinner.

Gärningsmannen greps av polis och har identifierats som James Anastasio, 29. Han misstänks för två fall av misshandel, då han även slog en annan person som försökte stoppa honom i ansiktet. Ingen av de misshandlade personerna ska ha fått allvarliga skador.

När han greps ska Anastasio ha uttryckt oro för att överfallet filmades och att han kan ha blivit viral på internet, rapporterar New York Post. Mycket riktigt har filmen redan över 7 miljoner visningar bara på Twitter.

Anastasio har portats på livstid från Madison Square Garden. Han släpptes under övervakning inför rättegången den 29 juni och har förbjudits att kontakta något av sina misstänkta brottsoffer.

Tampa Bay vann matchen mot New York Rangers med 3 – 1.

Läs även: Uppgift: Tomtar slogs i Gamla Stan

Läs även: 9-årig flicka slogs mot rånare – får medalj av polisen

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag