Unga män misstänkta för gruppvåldtäkt greps och släpptes på fri fot

Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
Arkivbild. Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 10 jul 2017 2017-07-10
E-post 333

KIL Fyra unga män misstänks för gruppvåldtäkt mot en 16-årig flicka i Kil i Värmland under helgen. Alla fyra anhölls till en början på sannolika skäl misstänkta för brott, men har nu släppts på fri fot igen, skriver Värmlands folkblad.

Det misstänkta övergreppet ska ha inträffat utomhus i något slags koja i Kilstrakten och anmäldes av flickan natten till söndagen. I kojan ska det ha anordnats någon slags fest.

Tre unga män greps i anslutning till kojan och en fjärde man något senare i sin bostad. Männen, som är mellan 17 och 22 år gamla, anhölls under söndagen på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt.

– Hon har uppgett att de hjälpts åt på något sätt, sade Stefan Söderberg vid polisens krimjour till Värmlands folkblad under söndagen.

Under måndags­morgonen meddelade polisen att samtliga misstänkta släppts på fri fot på grund av omständigheter som framkommit under utredningen. Förundersökningen pågår och misstankarna mot männen kvarstår.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag