Ungdomar ville åka buss utan biljett – slog sönder busskur

Genrebild. Foto: S.A (Wikimedia commons)
  • Onsdag 29 jul 2020 2020-07-29
E-post

NORBERG Två tonårskillar misstänks ha slagit sönder en busskur på tisdagseftermiddagen i västmanländska Norberg. Enligt busschauffören blev de arga efter att ha nekats gratis bussresa.

Klockan 15.39 larmades polisen av en busschaufför i Norberg som fått problem med några ungdomar på bussen. De ville åka med utan att betala, men det tillät inte chauffören. Ungdomarna vägrade lämna bussen men chauffören körde inte iväg.

Till slut gick ungdomarna med på att köpa biljetter, men vid det laget hade chauffören tröttnat på deras stökiga beteende och sade att de ändå inte fick åka med. I samband med det ska ungdomarna ha gått ut och slagit sönder busskuren.

Ungdomarna är nu misstänkta för skadegörelse och polisen har varit i kontakt med deras föräldrar. Det handlar om tonårskillar som inte är straffmyndiga och deras ärenden kommer därför sannolikt tas om hand av socialtjänsten.

Läs även: Häst utsatt för misstänkt sexuellt övergrepp: ”Fruktansvärt”

Läs även: Butiksrånet gick fullständigt åt skogen – men bara en döms

Stöd Nyheter Idag

Hej.

Det är många som läser Nyheter Idag, men bara några tusen som prenumererar.

Om du tycker att det vi gör behövs, att det är viktigt med en alternativ röst i Mediesverige, bli prenumerant.

Vass journalistik kostar. Om inte någon är beredd att betala för den kan den försvinna i morgon.

Bli PLUS-medlem.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag