15-åringar misshandlade flicka – Hotade med att klippa av hennes tunga

Genrebild. Foto: Astrid Westvang/Flickr
  • Måndag 22 jan 2018 2018-01-22
E-post

STOCKHOLM En minderårig flicka ska ha blivit misshandlad och mottagit hot om att få sin tunga avskuren av fyra stycken 15-åriga pojkar. Händelsen ägde rum i början av 2017 och gärningsmännen ska ha avkrävt tusentals kronor av flickan.

Fyra stycken 15-åriga killar åtalas misstänka för misshandel och försök till utpressning mot en minderårig flicka. De fyra killarna ska ha slagit flickan i ansiktet, sparkat på henne, skurit i hennes hår och hotat med att klippa av hennes tunga med en tång, det uppger Mitt i.

Händelsen ska ha ägt rum i ett garage i Märsta i början av 2017. En av gärningsmännen är från Upplands Väsby, två av dem är hemmahörande i Märsta och den fjärde är från söder om Stockholm. Samtliga av de åtalade är bekanta med flickan sedan tidigare.

Pojkarna försökte utpressa flickan på tusentals kronor. De slog henne i ansiktet, drog henne i håret och fällde henne till marken. När hon låg på marken sparkade och stampade de på henne samt kastade en kniv mot hennes axel.

Med en kniv ska de ha skurit av delar av hennes hår. De försökte med våld öppna flickans mun och hotade att klippa av hennes tunga med en tång som de viftade med framför hennes ansikte. Efter det tvingade de henne ta av sig sina byxor och kofta.

De fyra hotade även flickan med att skada hennes familj om hon skulle gå till polisen med ärendet. Gärningsmännen medger att de alla varit på platsen men uppgifterna går isär om resten av händelseförloppet.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag