20-åring skjuten med flera skott i södra Stockholm

Polis spärrar av. Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 5 aug 2017 2017-08-05
E-post 698

STOCKHOLM En man i 20-årsåldern är allvarligt skadad efter han skjutits med flera skott i södra Stockholm. Ett stort polispådrag arbetar på platsen. – Vi har ingen misstänkt och ingen gripen, säger Stockholmspolisens kommunikatör Mats Eriksson till Nyheter Idag.

Tidningen Aftonbladet rapporterar att mannen i 20-årsåldern har blivit skjuten med flera skott. Ett vittne som tidningen talat med berättar att det avlossats tre skott, varpå den skjutne mannen låg blog på marken. Enligt de uppgifterna blev 20-åringen träffad i arm, mage och ben.

– Han låg på marken och var blodig, det var väldigt mycket blod, säger vittnet till tidningen.

Stockholmspolisens kommunikatör Mats Eriksson bekräftar för Nyheter Idag att 20-åringen är allvarligt skadad. Enligt Aftonbladet var 20-åringen vid medvetande när ambulans hämtade honom. Polisen har ingen information om upprinnelsen till skottlossningen.

– Vi fick in samtal 20.13. En person var skjuten och allvarligt skadad. Han är förd till sjukhus. Vi har personal på plats som genomför teknisk undersökning och talar med vittnen och personer gjort iakttagelser.

Vid 22-tiden på lördagskvällen har polisen ännu ingen misstänkt eller gripen för händelsen. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag