25-åring ihjälskjuten i Malmö i natt

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Torsdag 8 dec 2016 2016-12-08
E-post

MALMÖ En 25-årig man har avlidit av sina skador till följd av en skottlossning natten mot torsdagen. Efter att den skjutne mannen påträffades utomhus fördes han till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda. Enligt polisens hemsida är mannen hemmahörande i Malmö.

Strax efter klockan 02 natten mot torsdagen larmades polis om en skottskadad man som påträffats utomhus vid Ringvägen i närheten av Söderkulla och Lindeborg i Malmö. Mannen hade allvarliga skador och fördes till sjukhus. Senare under natten meddelar polisen på sin hemsida att mannens liv inte gick att rädda.

Mannen har identifierats av polis och anhöriga är underrättade om dödsfallet. Tidningen Aftonbladet har talat med Mikael Lindh, befäl vid polisens ledningscentral i region Syd.

– Det finns vittnen och vi har gjort vissa fynd, säger han till tidningen.

Platsen har undersökts av polisens tekniker enligt Aftonbladet har vissa fynd gjorts på platsen. Den avlidne mannen är enligt tidningen inte känd av polis sedan tidigare. En förundersökning om mord har inletts av polisen.

Nyheter Idag söker Malmöpolisen under torsdagsmorgonen för en kommentar.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag