27-årig man betalade fastighetsskatt med endollarsedlar – Blev gripen

Endollarsedlar. Bilden är ett montage Foto: Wikipedia
  • Onsdag 4 feb 2015 2015-02-04
E-post

USA En 27-årig man i Texas skulle betala fastighetsskatt med små ihopvikta endollarsedlar, något som inte uppskattades av det lokala skattekontoret. När de bad honom lämna skattekontoret vägrade han och blev till slut gripen, rapporterar RT.

Det är sajten RT som rapporterar om att den 27-årige Timothy Norris skulle betala 600 dollar i fastighetsskatt. Väl inne på skattekontoret i Texas försökte han betala kontant med endollarsedlar. Av någon anledning var dollarsedlarna rejält och tajt ihopvikta, något som skapade irritation hos personalen på skattekontoret.

”Det krävdes ungefär sex minuter för att vika upp en enda sedel”, enligt Tommy Smyth som jobbar på skattekontoret.

Till slut tröttnade personalen hos skattekontoret på det tidsödande arbetet att veckla ut endollarsedlarna och bad honom gå därifrån. Men Timothy Norris vägrade och när en vakt skulle ingripa uppstod visst tumult. Nu är Norris arresterad för händelsen och släpps mot borgen för 500 dollar, rapporterar RT.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag