3 vanliga misstag att undvika när du bettar på svenska betsidor

  • Onsdag 16 aug 2023 2023-08-16
E-post

Att betta på olika sidor är ett vanligt nöje för många och fördelen med att betta på svenska sidor är att du slipper betala skatt på din vinst. Vad som dock är viktigt är att du bettar på ett genomtänkt sätt, så att du inte förlorar för mycket pengar. För att lyckas bättre är det viktigt att undvika följande misstag: 

Du jämför inte sidorna tillräckligt för att hitta den bästa sidan

Först och främst måste du hitta en bra betsida för att faktiskt börja betta på. Kanske vill du dessutom betta på flera olika sidor eller kunna jämföra dessa. Ett sätt att gå tillväga för att jämföra och hitta de högsta oddsen är att gå in på en jämförelsesida, som jämför flera olika svenska betsidor. Då kommer du både kunna hitta nya och spännande sidor att betta på, men samtidigt kunna jämföra dessa och hitta de som är mest prisvärda. 

Du bettar alldeles för mycket

Ett annat vanligt misstag är att man bettar på för många olika matcher eller event. Det kan t.ex. vara flera olika matcher inom flera olika ligor eller liknande. Nackdelen med det är att det blir svårare att vara helt påläst om alla olika matcher och spel om du bettar för mycket. Istället är det bättre att vara väldigt påläst på några speciella matcher och sedan satsa pengar på just dom matcherna och vem som kommer vinna. Det är ett sätt att både hålla koll på de macther som spelas nu, men även hålla koll på ditt spelande. 

Du vet inte när du ska sluta spela

Har du någonsin varit med om att du precis har vunnit många spel, men när du kör lite till så börjar du helt plötsligt att förlora? Det är väldigt vanligt att man vill fortsätta spela när man precis har vunnit så mycket, men det kan göra att du istället blir girig och försöker vinna så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Det är istället bättre att ta det lugnt precis efter att du har vunnit mycket. Ta en promenad eller en paus och låt hjärnan vila. Om du sedan vill betta på samma spel när du kommer tillbaka så kommer du tänka klarare och bättre. Då har du förhoppningsvis ett klart huvud och du bettar inte bara på känsla. 

Så tänk på dessa saker nästa gång du ska betta och glöm inte att jämföra mellan flera olika svenska bettingsidor för att hitta den som passar dig bäst. 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag